Бійці ССО затримали зрадника, який допоміг окупантам зайти в Ізюм

Фото: Максим Стрельник/Facebook

Українські спецпризначенці затримали Євгенія Брюханова, який одним із перших почав допомагати російським окупантам в Ізюмі.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення начальника Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Ізюмської міської ради Максим Стрельника в Facebook.

“На світлині, Євгеній Брюханов, який одним із перших почав співпрацювати і допомагати російським окупантам в Ізюмі. Тепер він дає свідчення правоохоронним органам України про свій злочин та інших його співучасників”, – написав Максим Стрельник.

За інформацією представника влади Ізюма, Брюханов показав окупантам брід через Сіверський Донець, й окупантам вдалося захопити більшу частину міста.

Стрельник додав, що військовослужбовці спеціальних операцій ЗСУ передають «вітання» іншим державним зрадникам України, які зараз знаходяться в Ізюмі і закликають їх добровільно здаватися.

“Ми українці, ізюмчани ніколи не забудемо і не пробачимо нікого хто причетний до воєнних злочинів проти нашої країни і нашого міста. Ми із під землі дістанемо кожного ворога і зрадника України. Віднині і назавжди їм ніде не буде покою, вони завжди будуть ціллю або мішенню не тільки наших спецпризначенців, а й кожного громадянина. Оскільки немає строку давності їхнім звірствам, а значить ми маємо повне моральне право переслідувати їх до тих пір, поки всі вони не будуть належно покарані”, – написав Максим Стрельник.

За даними відкритих джерел Євгеній Брюханов працював в ДП “Ізюмський лісгосп”. Також він є засновником органзації “Ізюмська районна організація українського товариства мисливців та рибалок” (код ЕГРПОУ 21246886). І займав посаду директора у двох приватних компаніях – ООО “Екологічна компанія “Громада-Ізюм”, (код ЕГРПОУ 37283882), ООО “Ізюмська природа”, (код ЕГРПОУ 34079115).

Як повідомляв Харків Times, ДБР відкрило кримінальне провадження відносно чотирьох посадовців з Ізюма, які перейшли на бік окупантів.

Фото: Максим Стрельник/Facebook