Дізнаватися про роботу торгівельних мереж харків’яни можуть в інтернеті

Харків’яни можуть дізнатися актуальну інформацію щодо роботи понад 40 торгових мереж міста за допомогою telegram-каналу та google-карти.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Як повідомив заступник директора КУ «Офіс реформ Харкова» Дмитро Давидьянц, інформація про магазини, аптеки, автозаправні станції та інші об’єкти бізнесу, що працюють на даний момент, оновлюється щодня.

«У довоєнний час у рамках проекту «Картка харків’янина» ми спілкувалися з багатьма торговельними мережами, зокрема, магазинами, аптеками та АЗС. Це те, що цікавить зараз жителів міста найбільше. Тому було ухвалене рішення налагодити діалог з представниками торгових мереж, щоб вони щоранку передавали інформацію про відкриті «точки», час їх роботи, можливості безготівкового розрахунку тощо. Вся ця інформація транслюється в режимі онлайн у telegram-каналі, а також на google-карті, яку розробила одна з харківських IT-компаній», – розповів Дмитро Давидьянц.

За його словами, передати інформацію щодо роботи свого бізнесу може кожен підприємець. Для цього необхідно написати адміністратору в telegram-канал https://t.me/Pereklichka_admin, вказавши графік роботи компанії, контакти для зворотної комунікації, наявність товарів, спектр послуг, особливості оплати.

У міськраді кажуть, що за шість днів роботи онлайн-карта зібрала вже понад 3,3 млн переглядів.

Як повідомляв Харків Times, бригади КП «Харківводоканал» протягом неділі, 3 квітня, ліквідували вісім пошкоджень на міських трубопроводах холодного водопостачання.