У Харкові за день ліквідували вісім аварій на водоводах

Фото: vodokanal.kharkov.ua

Бригади КП «Харківводоканал» протягом неділі, 3 квітня, ліквідували вісім пошкоджень на міських трубопроводах холодного водопостачання.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі підприємства.

Також робітники привели до ладу шість оглядових колодязів. У планах – продовжити відновлення пошкоджених трубопроводів холодного водопостачання у всіх районах міста.

На підприємстві відзначили, що роботи по забезпеченню містян водою проводяться щоденно, без вихідних. Ремонтники КП «Харківводоканал» шукають та усувають течі на водопроводах, замінюють та ремонтують ділянки трубопроводів, приводять до ладу оглядові колодязі та замінюють засувки.

Працювати харківським комунальникам доводиться під невщухаючі обстріли. І деякі співробітники отримють поранення.

«На днях ремонтники, під час виконання відновлювальних робіт, потрапили під обстріл і були поранені. Після отримання необхідної медичної допомоги, вони, як і весь районний колектив ділянки, знову сповнені рішучості продовжувати робити все для забезпечення водою харків’ян», – розповів начальник ділянки Київського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Комплексу «Харківводовідведення» Віктор Маслов.

За його словами, що співробітникам КП все частіше доводиться вдаватися до нестандартних рішень у роботі для досягнення необхідної мети.

На підприємстві також просять харків’ян докладно повідомляти про виток води, вказуючи місце аварії, точну адресу та номер телефону заявника для уточнення.

Інформацію приймають цілодобово за тел.: 15-33.

Як повідомляв Харків Times, щодня, ризикуючи жттям під обстрілами рашистів, аварійно-ремонтні бригади КП «Харківводоканал» відновлюють водопостачання та оглядові колодязі у всіх районах Харкова.