Героїчний «Харківводоканал» відновлює водопостачання у різних районах міста

Фото: city.kharkov.ua

Аварійно-ремонтні бригади КП «Харківводоканал» відновлюють водопостачання та оглядові колодязі у всіх районах Харкова.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на начальника Шевченківського району служби зовнішніх водопровідних мереж комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Андрія Целогородцева.

За його словами, внаслідок безперервних вибухів та ворожих обстрілів ударною хвилею порушується структура подачі води трубопроводами, а також виникають різні нештатні ситуації на мережах та оглядових колодязях.

«Щоранку у всіх районах міста наші ремонтники приймають заявки на течі з колодязів та проводять ремонтні та відновлювальні роботи на мережах та у самих колодязях. Якщо потрібно, міняємо запірну арматуру. Сьогодні усуваємо аварійну течу на трубопроводі у Шевченківському районі та виконуємо заявки на ремонт трьох колодязів. І така ситуація у всіх районах. Майже кожен виїзд на ремонти під обстрілами, пересиділи і працюємо далі. Так, війна прийшла до нашого міста, але ми тримаємося, працюємо, завдяки чому харків’яни з водою», – наголосив Целогородцев.

Сьогодні ремонтники комплексу «Харківводопостачання» виконують заявки щодо усунення течі на водоводах у Новобаварському, Шевченківському, Київському та Слобідському районах. Вчора відновили водопостачання у Слобідському, Індустріальному, Основ’янському, Новобаварському, Холодногірському та Шевченківському районах.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові через інтенсивне танення снігу, коли вулицями течуть струмки, побільшала кількість хибних звернень до КП «Харківводоканал» про пориви. На підприємстві просять харків’ян ретельніше перевіряти місця ймовірних протікань води та не здійснювати неперевірених викликів.