У боях з російськими нацистами загинув співробітник харківської опери

Захищаючи рідну країну від російської окупації в боях з ворогом загинув боєць-гранатометник ЗСУ, харків’янин Сергій Пивоваров. До російської навали він працював у Харківському національному академічному театрі опери та балету.

Про це Харків Times повідомили у ХНАТОБ.

“Гірка звістка надійшла до Схіd OPERA з фронту. 1 квітня 2022 року, в боях у районі Святогірської лаври, загинув боєць-гранатометник Сергій Михайлович Пивоваров – наш співпрацівник”, – розповіли в театрі.

До лав ЗСУ харків’янин записався вже на другий день після нападу рф на Україну. Наприкінці квітня Сергію мав виповнитися 41 рік. В театрі він працював зварювальником 6 розряду бутафорської дільниці.

“Ми його знали як надзвичайно надійну, віддану своїй справі людину, у якої попереду, як нам здавалося, ще довге, яскраве, насичене подіями життя… Свої жахливі корективи внесла війна… Вже на другий її день Сергій добровільно записався до лав ЗСУ і бився так же чесно, як у мирний час працював”, – згадують колеги Героя.

Вічна Слава Герою Сергію Пивоварову, котрий віддав за Україну найдорожче – своє життя!

Як повідомляв Харків Times, під час захисту від окупантів рідної Харківської області загинув диспетчер «Харківгазу» Андрій Саєнко.