Постраждалий у ДТП на Окружній хлопчик успішно переніс операцію

Фото: Униан

Трирічному хлопчику, який постраждав у ДТП на харківській Кільцевій дорозі, зробили операцію на стегні.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міської ради з посиланням на заступницю Харківського міського голови Світлану Горбунову-Рубан.

За її словами, операція пройшла досить успішно, незважаючи на проблеми дитини нейрохірургічного характеру. Стан хлопчика — стабільний.

«Хлопчика ще раз прооперували, то була серйозна операція. Дитячі травматологи буквально по шматочках зібрали стегнову кістку. Це дало можливість зняти дитину з витяжіння, вона стала мобільною, її можна перевертати, створювати для неї зручніші умови. Хлопчик став активнішим, у нього відновилася діяльність шлунково-кишкового тракту, він їсть, розмовляє, дивиться мультики», — повідомила віце-мер.

За словами Горбунової-Рубан, дівчинка лікується у міській лікарні №17, її стан стабільний.

Як повідомляв Харків Times, вранці 12 січня на Окружній дорозі Харкова зіткнулися Kia Optima та Toyota Camry. Внаслідок зіткнення легковик із символікою таксі «30-40» відкинуло на відбійник. В аварії загинули жінка та двоє чоловіків, двоє дітей отримали травми та були госпіталізовані у важкому стані до харківської лікарні невідкладної допомоги.

За даними поліції, ДТП спровокував водій Kia, який виїхав на зустрічну смугу.

Обидві постраждалі в ДТП дитини перебувають у стабільно тяжкому стані в реанімації. За кермом таксі, яким вони їхали, був їхній батько, тобто діти втратили обох батьків.

Водія Kia Optima, який виїхав на зустрічну смугу та спровокував смертельну аварію, цієї осені тричі зупиняли у стані алкогольного сп’яніння. Загалом щодо чоловіка у 2021 році було складено 9 адмінпротоколів.

Потерпілий в аварії на Окружній у Харкові хлопчик переніс дві операції.

Через два дні стан маленьких харків’ян почав трохи покращуватись.

Хлопчик, що постраждав у ДТП на Окружній, почав дихати без ШВЛ.

За прогнозами медиків, лікування та реабілітація трирічних двійнят, які зазнали тяжких травм у ДТП на Окружній дорозі Харкова 12 січня, триватиме близько двох місяців.