У ДТП на Окружній загинули троє дорослих, двох дітей травмовано (відео, доповнено)

Фото: kh.depo.ua

Вранці 12 січня на Окружній дорозі Харкова сталася ДТП, внаслідок якої загинули троє людей та двоє дітей отримали травми.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Повідомлення про смертельну аварію на Окружній дорозі поблизу села Черкаська Лозова Малоданілівської громади на номер “служби порятунку” “101” надійшло о 08:32.

Учасниками аварії стали автомобілі Kia Optima та Toyota Camry. В результаті зіткнення легковик із символікою таксі “30-40” відкинуло на відбійник.

“Внаслідок зіткнення загинули троє людей: водій та пасажирка Toyota та водій Kia. Крім того, постраждали двоє дітей, віком приблизно 2-3 роки. Вони з різними травмами госпіталізовані до 4-ї лікарні швидкої та невідкладної допомоги Харкова”, – розповіли рятувальники.

Рятувальники, які прибули на місце ДТП, деблокували тіла загиблих з пошкоджених авто.

Стан госпіталізованих дітей тяжкий. Медики проводять комплексне обстеження дітей, які постраждали в аварії, розповіли в прес-службі мерії. За інформацією директора Центру єкстренної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашти, серед загиблих жінка до 30 років мати дітей.

Читайте також:

Як повідомляв Харків Times, 3 січня на перехресті Окружної дороги та траси Циркуни — Харків зіткнулися вантажівка з напівпричепом DAF та легковик (таксі) Renault Logan. Водій останнього загинув дома.