Підривникові з проспекту Гагаріна обрали запобіжний захід (фото, відео)

29-річний чоловіка, який кинув гранату під час сварки у дворі за супермаркетом «Таврія В», заарештували на два місяці без права внесення застави.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Сьогодні, 10 червня, Червонозаводський районний суд Харкова обрав запобіжний захід для 29-річного харків’янина, який підозрюється у замаху на вбивство при обтяжуючих обставинах і незаконному поводженні зі зброєю (ч. 2 ст. 15 п. П. 1, 5, 7 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК). 60 діб під вартою без права внесення застави.

Встановлено, що між компанією молоді та 29-річним чоловіком виник конфлікт, під час якого він кинув гранату РГД-5. Внаслідок вибуху постраждали п’ятеро людей у ​​віці від 16 до 33 років. Всі постраждалі з осколковими пораненнями доставлені до медичних закладів Харкова.

Чоловіка затримали на місці в порядку ст. 208 КПК і повідомили про підозру.

Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 років до довічного ув’язнення.

Як повідомляв Харків Times, в результаті вибуху гранати на проспекті Гагаріна, неподалік від супермаркету «Таврія В» постраждали три людини. Неподалік від місця вибуху знаходилася дитина, яка з переляку побігла у двори. Пізніше поліція уточнила, що в результаті вибуху постраждали п’ятеро людей.

Медики розповіли про стан постраждалих в результаті вибуху гранати на проспекті Гагаріна.