Вибух гранати на проспекті Гагаріна в Харкові: є постраждалі (фото, доповнено)

Фото: соцмережі

Вибух стався увечері 8 червня на проспекті Гагаріна в Харкові, неподалік від супермаркету “Таврія В”.

Про це Харків Times дізнався з повідомлень в соцмережах.

“За словами очевидців, відбулася бійка в компанії молодих хлопців, потім один з них кинув у натовп гранату”, – сказано в одному з повідомлень.

Три людини отримали осколкові поранення. Постраждалим вдалося дістатися до супермаркету і попросити викликати “швидку”.

Неподалік від місця вибуху знаходився дитина, який з переляку побігла у двори, зараз її шукають.

Прес-служба Національної поліції повідомила, що на місці вибуху працюють поліцейські. “Попередньо, невідомий громадянин кинув гранату. Постраждали троє людей, медики надають допомогу на місці події”, – йдеться у повідомленні.

Пізніше поліція повідомила, що до лікарні доставлений постраждалий 2005 р.н. з проникаючим пораненням грудної клітини у стані средньої тяжкості, а також постраждалі 1988 і 2002 р.н. у задовільному стані.

Інформація про подію надійшла до відділу поліції о 21:53 від перехожого.

“Зловмисника затримали, зараз з ним працюють поліцейські”, – йдеться у повідомленні. Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень.

Як повідомляв Харків Times, 25 лютого в селищі Рогань під Харковом у дворі приватного будинку вибухнула кинута невідомим граната. На щастя, від вибуху ніхто не постраждав.

У листопаді 2020 року Комінтернівський районний суд Харкова відправив під варту 51-річного харків’янина, який 20 листопада, підірвав дві гранати в квартирі однієї з багатоповерхівок по проспекту Гагаріна, й одну – у дворі цього будинку. В результаті вибуху чоловікові відірвало кисть руки, також він отримав множинні осколкові поранення.