В російському бєлгороді знову почався обстріл

Фото: російські соцмережі

У ці хвилини сьогодні, 16 березня, Легіон «Свобода России», Російський добровольчий корпус та Сибірський батальйон почали черговий масований обстріл військових об’єктів та позицій армії рф у російському бєлгороді. Російські проукраїнські добровольці попередили про це заздалегідь.

Про це Харків Times довідався з повідомлення на офіційному пабліку Легіону «Свобода России» в Telegram.

«Увага! Шановні жителі Білгорода та області! Сьогодні о 17:00 буде завдано масованого удару по військових об’єктах і позиціях ЗС РФ у Білгороді. Закликаємо всіх, хто ще не встиг покинути регіон, негайно пройти в укриття! Ви не повинні стати живим щитом для путінських силовиків. Бережіть себе та ваших близьких», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляють у російських телеграм-каналах, обстріл насправді розпочався і вже є кілько влучань по намічених цілях.

Харківцям слід бути обережними під час повітряної тривоги, що наразі триває у місті та області, бо росіяни можуть чергувати роботу свого ппо з пусками ракет у наш бік.

Згідно із перехопленням ГУР Міноборони України телефонних розмов бєлгородців, з бєлгорода та області зараз «їдуть масово всі, хто може… кому є, куди їхати».

Бєлгородські телеграм-канали повідомляють про, начебто, влучання у підприємство, що займається збиранням «шахедів».

Фото: російські соцмережі

 

Як повідомляв Харків Times,  вчора, 15 березня Легіон «Свобода России», Російський добровольчий корпус та Сибірський батальйон також попереджали мешканців російського бєлгорода про «масований удар по військових об’єктах у місті бєлгород», який був повинен відбутися і відбувся.