У Харківській області на протитанковій міні знову підірвався тракторист

Ілюстративне фото: depo.ua

Сьогодні, 1 червня, у селі Гракове Чугуївського району Харківської області на протитанкові міні підірвався трактор місцевого мешканця. Немолодий чоловік до лікарні звернувся сам, зараз ним займаються медики.

Про це Харків Times повідомили у Головному управлінні ДСНС області.

«До районної лікарні самостійно звернувся чоловік, 1962 року народження, який на тракторі наїхав на протитанкову  міну та підірвався. Наразі постраждалий перебуває у медичному закладі, його оглядають лікарі, діагноз встановлюється», – йдеться у повідомленні.

Рятувальники вже вкотре звертаються до мешканців області з проханням «бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку».

«Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією», – нагадують в ДСНС.

Як повідомляв Харків Times, всередині травня саме у Чугуївському районі під час розмінування лінії електропередачі між селами Гракове і Мосьпанове знайшли рекордну кількість протитанкових мін – 250.