У Харкові закрили ще одне кладовище

Фото: Харківська міська рада

У Харкові з 1 травня введено заборону на відвідування ще одного кладовища. Відповідне рішення ухвалене на підставі рекомендацій піротехніків через імовірну наявність на цвинтарі артилерійських снарядів, які не розірвалися, та інших вибухонебезпечних предметів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Згідно з повідомленням, для відвідувачів закривають Харківське міське кладовище №13, що на вулиці Пушкінській, 108.

Крім того, під забороною залишається вхід на міське кладовище №15 (вул. Володі Дубиніна), міське кладовище №16 (вул. 7 Сьомої Гвардійської Армії) та міське кладовище №17 (вул. Курочкіна Гора). Також через загрозу ракетних та артобстрілів харків’янам рекомендують уникати частих відвідин й інших цвинтарів та меморіалів.

Як повідомляв Харків Times, усі кладовища в Харкові були закриті для відвідування на Великдень,16 квітня. Відповідне рішення було ухвалене з метою уникнення провокацій з боку ворога та убезпечення містян від ракетних атак росіян.

Напередодні та під час Великодніх свят і поминальних днів  цього року в 29 громадах Харківської області заборонено відвідувати кладовища. Через високу мінну небезпеку закрито для відвідувань  753 цвинтарі.

Фото: Харківська міська рада