Окупант, який перебуває на Харківщині, зізнався, що перерізає горло полоненим – СБУ

Фото: Багнет

Співробітники СБУ оприлюднили перехват телефонної розмови російського окупанта, який зізнається, про страти полонених звірячим способом. Рашисти перерізають горло українцям.

Про це Харків Times довідався з повідомлення СБУ.

Так, за словами російського ката, такі страти він робить не вперше.

«Человека надо чуть-чуть зарезать. Но у меня это не впервые. Мне пох*й, – розповідає російський військовий своїй знайомій про злочин, який має вчинити після цієї телефонної розмови.

«Люди, которые военнопленные… их нам смысла нет держать. Ну, потому что всю информацию с них выпытываем. Дальше нет смысла держать. Вот… их надо утилизировать», – пояснює рашист.

Він у подробицях розповідає, як перерізає людині горло. І уточнює, що в нього таких випадків вистачає і робити це доводиться вночі.

Служба безпеки України встановила особу ката, його установчі дані, місце служби та коло спілкування.

Чоловік на аудіо – Сучко Євген Юрійович з Новгородської області рф, 1995 року народження. Його мобілізували восени 2022 року, відтоді він зі своїм підрозділом перебуває на позиціях у Харківській області.

Як повідомляв Харків Times, слідчі встановили особу російського офіцера, за наказом якого на тимчасово захопленій Харківщині, влаштували катівню у звичайному погребі. У невеличкому приміщенні під землею росіяни піддавали українців жахливим тортурам.