У Харківській області ворожими обстрілами поранено четверо людей

Фото: Нацполіція Харківської області

13 квітня в Харківській області від російських обстрілів зазнали поранень четверо мирних мешканців. Один з постраждалих – волонтер, який допомагав людям евакуюватися з Куп’янського району.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами ворожим під вогнем окупантів перебували Уди, Козача Лопань, Стариця, Дворічна, Табаївка та інші прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів.

“Внаслідок обстрілу з РСЗВ “Град” с. Кучерівка Куп’янського району пошкоджено цивільне підприємство, сталася пожежа. Поранення зазнали 3 чоловіків – 50-ти, 51-го та 23-х років.”, – повідомив очільник області.

Чоловіків доставили до лікарні. Їх стан медики оцінюють як середньої важкості.

За інформацією прокуратури області, постраждалі – водій трактора та двоє чоловіків, що їхали на причепі. Внаслідок обстрілу трактор загорівся.

Внаслідок обстрілу смт Дворічна Куп’янського району важкі поранення отримав 47-річний волонтер. Чоловік допомагав людям виїхати з-під російських обстрілів в безпечні місця. Зараз він перебуває у лікарні у важкому стані.

Біля с. Лук’янці Харківського району на міні підірвався тракторист. 28-річний водій трактора госпіталізований з пораненнями.

Піротехніки ДСНС протягом доби знешкоджено 132 вибухонебезпечні предмети.

Як повідомляв Харків Times, у Харківській області внаслідок обстрілів, які російські окупанти здійснили протягом 12 квітня, є загиблі і поранені мирні мешканці. Також пошкоджено житлові будинки, школа, сільгосптехніка.

Фото: ДСНС у Харківській області