У Харківській області російськими обстрілами пошкоджено школу, будинки та сільгосптехніку

Фото: Нацполіція у Харківській області

У Харківській області внаслідок обстрілів, які російські окупанти здійснили протягом 12 квітня, є загиблі і поранені мирні мешканці. Також пошкоджено житлові будинки, школа, сільгосптехніка.

Про це Харків Times  довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“Внаслідок обстрілів смт Дворічна Куп’янського району загинув 71-річний чоловік, а чоловік 75 років отримав серйозні поранення та помер у лікарні. Жінка 63 років була госпіталізована з вибуховими травмами.”, – повідомив очільник області.

12 квітня в Харківській області російськими обстрілами пошкоджено:

–  2 приватні будинки в селі Сотницький Козачок Богодухівського району;

– приватний будинок та трактор в селі Івашки;

– приватне домоволодіння в селі Кучерівка Куп’янського району;

– будівлю закладу освіти в селі Гатище Чугуївського району.

За інформацією ДСНС області, через ворожі удари протягом доби в області виникли дві пожежі. В селі Кучерівка, що на Куп’янщині,  загорілася госпспоруда на території приватного домоволодіння. У селі Гатище Чугуївського району виникла пожежа на площі 100 кв.м у будівлі навчального закладу.

За добу піротехніки ДСНС знешкодили 117 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times, вдень 12 квітня російські окупанти вдарили з артилерії по селу Кучерівка Куп’янського району Харківської області. Внаслідок ворожого удару у селі виникла пожежа.

12 квітня у Куп’янському районі Харківської області російські снаряди вбили двох чоловіків похилого віку. Внаслідок ворожих обстрілів 63-річна жінка отримала поранення.