СБУ знайшла в Україні більшовиків (фото)

Служба безпеки України знешкодила на теренах нашої держави підпільні осередки «комуністичної партії радянського союзу». Зрозуміло, ця організація перебувала під контролем та керівництвом російської фсб та брала активну участь у підривній діяльності проти України.

Про це Харків Times повідомили в СБУ.

Підпільні осередки «більшовиків» були нейтралізовані у Києві та ще шістьох регіонах нашої країни, в тому числі на Харківщині.

Організатори цього об’єднання «намагались створити в нашій державі розгалужену мережу власних «обкомів», метою яких була всебічна підтримка російських окупантів, та «облаштовувати «комендатури» для збору розвідданих та підготовки ворожих диверсій».

«До власних осередків агітували приєднуватись місцевих жителів, у тому числі колишніх та діючих військових, які розпочинали службу за часів срср», – встановили спецслужбовці.

Зрозуміло, керівник «більшовиків» перебуває у москві – це такий собі Юрій Щіпков, що очолює «центральний комітет».

«Саме за його вказівкою було створено підпільні «філії» об’єднання у Києві, а також Харківській, Львівській, Дніпропетровській, Запорізькій, Вінницькій та Чернігівській областях. До їх функціонування ворог залучив більше ніж 45 осіб, які використовували власні оселі для конспіративних зустрічей учасників ворожого підпілля та планування підривних заходів», – розповіли в СБУ.

Під час обшуків за місцями проживання фігурантів правоохоронці виявили: російські паспорти, незареєстровану зброю та боєприпаси, мобільні телефони із доказами листування з російським «куратором» та прокремлівські агітаційні матеріали.

Одному з організаторів об’єднання вже повідомлено про підозру за двома статтями Кримінального кодексу. Слідство триває.

Як повідомляв Харків Times, Міжнародний кримінальний суд у Гаазі 17 березня видав ордер на арешт президента росії володимира путіна. Для початку його звинувачують у незаконній примусовій депортації українських дітей.