З районів Харківщини, які перебувають під ворожим вогнем, евакуювали 24 людини

Ілюстративне фото

16 березня з населених пунктів Харківської області, які перебувають під постійним вогнем російських окупантів, евакуювали 24 людини.

Про це  Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його інформацією, 16 березня рашисти знов тероризували обстрілами міста та села Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів області.

Під вогнем окупантів були Вовчанськ, Куп’янськ, Стрілеча, Огірцеве, Шевченкове, Гряниківка та інші. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди. На щастя, обійшлося без постраждалих серед цивільного населення,

“Протягом минулої доби з районів, що перебувають під постійними обстрілами, було евакуйовано 24 людини. Вивезені люди отримали гуманітарну допомогу. Ті, хто цього потребував, забезпечені житлом.”, – повідомив очільник області.

Раніше у ХОВА повідомляли, що 16 березня з Куп’янської та Вовчанської громад було евакуйовано 50 маломобільних мешканців Харківської області.

16 березня піротехніки ДСНС знешкодили 56 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times15 березня, близько 10:30, росіяни вдарили по Харкову ракетою С-300, попередньо, з території сусідньої бєлгородської області рф.

15 березня у Харкові та області внаслідок російських обстрілів пошкоджено автомобілі, житлові будинки, освітній заклад. та об’єкти інфраструктури.