Через російські обстріли рятувальники не змогли загасити палаючі будинки у Вовчанській громаді

Ілюстративне фото: kh.dsns.gov.ua

15 березня у Харкові та області внаслідок російських обстрілів пошкоджено автомобілі, житлові будинки, освітній заклад. та об’єкти інфраструктури.

Про це  Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“У Харкові внаслідок удару ракетою С 300 пошкоджено освітній заклад, декілька автомобілів та вибито вікна в житловому багатоповерховому будинку. На щастя, без постраждалих.”, – розповів очільник області.

За його словами, у селі Леміщено Золочівської громади масованими обстрілами фактично знищено сім приватних будинків та об’єкти інфраструктури.

Внаслідок артобстрілу с. Гатище Чугуївського району загорілися три приватні житлові будинки, повідомили у ДСНС області. Пожежа виникла приблизно о 10:00.

“Проте підрозділи ДСНС не мали можливості виїхати на ліквідацію тієї пожежі через постійні сильні обстріли з боку окупантів.”, – розповіли рятувальники.

За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили біля 1 га території та знешкодили ще 88 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times15 березня, близько 10:30, росіяни вдарили по Харкову ракетою С-300, попередньо, з території сусідньої бєлгородської області рф.

«Стратегічною ціллю» росіян під час обстрілу Харкова 15 березня виявився інтернат для людей з «певними життєвими складнощами». Також постраждав розташований поруч житловий будинок.