Віддав життя за Україну 20-річний мешканець Валківщини

Під час виконання бойового завдання загинув 20-річний молодший сержант Василь Драгун з села Олександрівка Валківської громади Богодухівського району Харківської області.

Про це Харків Times довідався з повідомлення Валківської міської ради.

Повідомляється, що Захисник України загинув 6 березня від ворожого мінно-вибухового пристрою. Юному Герою виповнилося 20 років 23 січня цього року.

“Товариський, щирий, справедливий, завжди усміхнений, з почуттям гумору і надзвичайно відповідальний – таким назавжди Василь залишиться у пам’яті своїх односельців, однокласників та вчителів Олександрівської і Сидоренківської шкіл, де він здобував спочатку базову, а потім середню освіту.”, – згадують у міськраді.

Юному Герою виповнилося 20 років 23 січня цього року. Він мріяв стати військовим, і після закінчення школи вступив і навчався у Львівській національній академії сухопутних військ їм. Петра Сагайдачного».

Василь Драгун був призваний за контрактом до лав ЗСУ Галицько-Франківським ОРВК. Служив начальником ремонтної майстерні артилерійського озброєння ремонтно-відновлювального батальйону.

У Захисника України залишилися батьки та молодші сестрички.

Як повідомляв Харків Times, в бою за місто Бахмут загинув 44-річний Олексій Вітер, мешканець селища Докучаєвське Харківської області.