У Харкові засудили чоловіка, який розстріляв трьох “кривдників” біля кіоску

Илюстративне фото

Київський районний суд м. Харкова виніс вирок 34-річному місцевому мешканцю, який біля кіоску посварився з трьома незнайомими йому чоловіками, сходив додому за зброєю та розстріляв їх.

Про це Харків Times повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

Судом встановлено, що ввечері 25 червня 2021 року у харків’янина, який разом зі своєю дівчиною перебував біля одного з кіосків по вул. Шевченка, виник конфлікт з раніше незнайомими трьома чоловіками.

Під час сварки чоловік став погрожувати «опонентам». Дівчина агресивного харків’янина пішла, а її кавалер поїхав до себе додому і взяв револьвер, заряджений дев’ятьма патронами.

Повернувшись на місце конфлікту, зловмисник кілька разів вистрілив у бік чоловіків і сильно їх поранив. Однак постраждалі змогли повалити стрілка на землю та скрутити.

“Один з чоловіків отримав поранення грудної клітини і живота, його в тяжкому стані було госпіталізовано до лікарні. Іншим двом потерпілим заподіяно легкі тілесні ушкодження.”, – розповіли в прокуратурі.

Під час судового розгляду стрілок пояснив, що не збирався нікого вбивати, а лише хотів налякати потерпілих.

Київський районний суд м. Харкова у складі суду присяжних визнав його винним за фактом закінченого замаху на умисне вбивство трьох осіб (ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України). Стрілка засудили до 10 років 6 місяців позбавлення волі.

Наразі триває строк на апеляційне оскарження вироку.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові судитимуть чоловіка, який розстріляв трьох громадян у черзі біля кіоску.