У Харкові чоловік розстріляв трьох кривдників біля кіоску

Илюстративне фото

33-річний харків’янин ввечері біля кіоску посварився з трьома незнайомими йому чоловіками, сходив додому за зброєю та розстріляв їх. Справу передано до суду, обвинуваченому загрожує серйозний термін аж до довічного.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Як встановило слідство, пізно ввечері 25 червня в 33-річного чоловіка, який разом зі своєю дівчиною знаходився біля одного з кіосків на вул. Шевченка, виник конфлікт з трьома раніше незнайомими йому чоловіками.

Під час сварки фігурант став погрожувати «опонентам» застосувати до них фізичну силу. Потім дівчина пішла, а її агресивний кавалер поїхав до себе додому і взяв револьвер, заряджений дев’ятьма патронами.

Повернувшись на місце конфлікту, зловмисник кілька разів вистрілив у бік чоловіків і сильно їх поранив. Однак постраждалі змогли повалити стрілка на землю та скрутити.

Один з чоловіків отримав важкі поранення грудної клітки та живота з пошкодженням печінки й кишечника, які ускладнилися внутрішньо-черевною кровотечею. Двоє інших відбулися «легкими тілесними ушкодженнями».

Вчора, 16 вересня, Київська окружна прокуратура направила до Київського районного суду Харкова обвинувальний акт стосовно 33-річного чоловіка за фактом закінченого замаху на умисне вбивство трьох осіб (ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК) .

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, поліція Харкова розслідує обставини інциденту зі стріляниною, що сталася вночі 21 серпня біля ресторану на вулиці Ярослава Мудрого.

За даними видання видання ZBROYA.info, чоловік, який влаштував 21 серпня стрілянину в ресторані «Biani» в центрі Харкова, перебував під домашнім арештом, але вирвався з-під нього, щоб захистити честь дружини, яка відпочивала в ресторані.

Винуватця затримали й підозрюють у грубому хуліганстві з особливим цинізмом.

Вночі в Харкові водій Dodge під час руху стріляв у пішохода.