Росіяни здійснили масований обстріл селища Козача Лопань на Харківщині

Фото: Дергачівська міська рада

Сьогодні, 6 березня, рашистські загарбники масовано обстріляли з реактивної артилерії селище Козача Лопань Харківської області. Пошкоджено будівлю місцевого ліцею, щонайменше десять приватних будинків та газові й електрокомунікації.

Про це Харків Times повідомив начальник Дергачівської РВА В’ячеслав Задоренко.

«Декілька годин тому ворог здійснив масований терористичний обстріл Козачої Лопані з реактивної артилерії. Внаслідок ударів пошкоджено будівлю місцевого ліцею, постраждали до 10 приватних будинків, перебито газові та електричні комунікації у різних частинах селища. За попередньою інформацією поранених або загиблих немає», – йдеться у повідомленні.

Задоренко закликає місцевих мешканців «дотримуватись правила двох стін, захистити вікна від ударної хвилі доступними способами, обладнати укриття у підвалах і погребах приватних осель, подбати про якнайшвидший зручний доступ до них».

Як повідомляв Харків Times, вчора, 5 березня, через російський обстріли у Харківській області загинуло подружжя. Окупанти влучили протитанковою ракетою по легковику, яким їхали чоловік та жінка.