Росіяни обстріляли промислову інфраструктуру Харкова

Фото: соцмережі

Чотири ракетні удари, нанесені російськими загарбниками по Харкову зранку сьогодні, 22 лютого, прийшлися по промисловій інфраструктурі в Київському районі міста. Були поранені двоє чоловіків.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови ХОВА Олега Синєгубова в ефірі єдиних новин.

«Сьогодні зранку ворог завдав 4 ракетні удари по об’єктах промислової інфраструктури в Київському районі Харкова. За попередніми даними, удари були завдані ракетами ЗРК С-300», – повідомив Синєгубов.

За його словами, були поранені двоє чоловіків 46 та 57 років, обоє були шпиталізовані. На місці працюють підрозділи ДСНС, тривають «роботи з ліквідації наслідків ударів».

Також сьогодні зранку рашисти нанесли удари по Куп’янську та Вовчанську Харківської області. У Куп’янську було пошкоджено приватний будинок, поранень зазнав 40-річний мирний мешканець.

«Також сьогодні зранку під вогнем була Вовчанська громада. В с. Нестерне пошкоджено господарські споруди та будівлі фермерського господарства», – зазначив очільник ХОВА.

Як повідомляв Харків Times, зранку сьогодні, близько 10:30, росіяни знову завдали удару по Харкову. В місті пролунало чотири вибухи, всі вони прийшлися на Київський район.