Росіяни знову вдарили по Харкову

Фото: соцмережі

Зранку сьогодні, близько 10:30 росіяни знову завдали удару по Харкову. В місті пролунало близько чотирьох вибухів.

Про це Харків Times довідався з власного досвіду та повідомлень мера міста Ігоря Терехова та голови ХОВА Олега Синєгубова у Telegram.

«Увага! Жителі Харкова і області, окупанти знову завдають ударів! Не ігноруйте сигналів тривоги. Залишайтеся в укриттях!» – написав Синєгубов о 10:29.

«Б’ють по Харкову. У місті пролунали вже кілька вибухів. Можливі ще пуски ракет з території росії. Будьте обережні», – уточнив Терехов о 10:31.

За відомостями коменданта Харківського гарнізону Сергія Мельника, це були ракети С-300, запущені, як завжди, з території бєлгородської області рф.

Синєгубов повідомив, що внаслідок ворожого удару були поранені двоє людей.

«За попередніми даними, зафіксовані «прильоти» у Київському районі Харкова. Під прицілом окупантів об’єкти інфраструктури. За інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, поранення отримали двоє людей. Вони у легкому стані, отримують допомогу спеціалістів», – зазначив він.

Терехов також повідомив про «чотири прильоти по Київському району міста.

«Ворог цілить по промисловим об‘єктам. Щодо жертв та руйнувань – інформація на разі уточнюється», – йдеться у повідомленні мера о 10:55.

В Україні була оголошена масштабна повітряна тривога через активність ворожої авіації та вильоти російських дронів.

Як повідомляв Харків Times, вчора, 21 лютого росіяни вчергове обстріляли Куп’янськ Харківської області, було поранено людину.