Від влучання російської ракети в Харкові згоріла складська будівля (фото)

Вчора, 11 лютого, пізно ввечері, близько 23:10, російська ракета С-300, випущена з території бєлгородської області рф, влучила у складське приміщення приватної фірми у Слобідському районі Харкова. На місці влучання виникла пожежа. Постраждав 35-річний працівник підприємства.

Про це Харків Times повідомили у Головному управлінні ДСНС області.

«Близько 23:00 ворог завдав чергового ракетного удару по м. Харкову. Внаслідок чого сталась пожежа у складській будівлі приватного підприємства на площі 800 кв.м. 1 чоловік зазнав травм і поранень, його госпіталізували до обласної клінічної лікарні», – йдеться у повідомленні.

37 бійців ДСНС та вісім одиниць техніки локалізували вогонь о 00:30, а о 04:26 повністю його ліквідували.

Як повідомили Харків Times у Харківській обласній прокуратурі, за процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури Харкова вже розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК).

За відомостями прокуратури, внаслідок ракетного удару росіян «пошкоджено складські приміщення та низку транспортних засобів», поранення отримав співробітник підприємства.

За попередніми даними, ворог обстріляв Харків ракетами типу С-300 з території бєлгородської області рф, як останніми днями робить це щоночі.

Як повідомляв Харків Times, вночі з 11 на 12 лютого, близько 23:10, на Харків полетіли вже традиційні «даруночки з бєлгорода» – скоріш за все ракети С-300. Три з них до міста долетіли. На місці одного з прильотів виникла пожежа.