У Харкові під час пожежі загинули троє людей

У ніч на сьогодні, 12 лютого, сталася масштабна пожежа в приватному будинку на вулиці Гребенюківській у Харкові. На місці пожежі було знайдено тіла трьох загиблих, чиї особистості наразі встановлюються.

Про це Харків Times повідомили у Головному управлінні ДСНС області.

Виклик до Служби порятунку надійшов близько 01:25.

«За викликом відразу виїхало 4 відділення Служби порятунку на автоцистернах та додатково відділення рятувальників Луганського гарнізону ДСНС. На момент прибуття вогнеборців пожежа охопила площу у 200 кв.м. Горіли внутрішні приміщення та дах житлового будинку», – йдеться у повідомленні.

Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах індивідуального захисту органів дихання та зору.

Локалізація вогню відбулась о 02:20, ліквідація о 05:21. На місці події працювала п’ять одиниць техніки та 25 рятувальників ДСНС.

Наразі рятувальники встановлюють причини виникнення вогню та імена загиблих. Поки що ніхто не пов’язує виникнення цієї пожежі з ракетним обстрілом Харкова з боку російських загарбників.

Як повідомляв Харків Times, вчора, 11 лютого, пізно ввечері, близько 23:10, російська ракета С-300, випущена з території бєлгородської області рф, влучила у складське приміщення приватної фірми у Слобідському районі Харкова. На місці влучання виникла пожежа. Постраждав 35-річний працівник підприємства.