Три ракети з бєлгорода долетіли до Харкова сьогодні вночі

Ілюстративне фото: vechirniy.kyiv.ua

Вночі з 11 на 12 лютого, близько 23:10, на Харків полетіли вже традиційні «даруночки з бєлгорода» – скоріш за все ракети С-300. Три з них до міста долетіли. На місці одного з прильотів виникла пожежа.

Про це Харків Times довідався з власного досвіду та повідомлень обласної та міської влади.

«Увага! Жителі Харкова і області, окупанти знову завдають ударів! Не ігноруйте сигналів тривоги. Залишайтеся в укриттях!» – закликала обласна військова адміністрація.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив про «ракетні удари по Харкову, попередньо, ракетами С-300».

«За попередніми даними, було три влучання ворожих ракет С-300 у місті. Пошкоджено один з інфраструктурних об’єктів. Інформація про постраждалих та масштаби руйнувань уточнюються», – зазначили згодом у ХОВА із посиланням на її очільника Олега Синєгубова.

Як повідомив Харків Times речник обласного управління ДСНС Евген Василенько, на місці одного з влучань виникла пожежа. Рятувальники борються з вогнем.

Наразі відомо про один виклик екстреної медичної допомоги, пов’язаний із ворожим ракетним обстрілом.

“Внаслідок ударів окупантів осколкові поранення отримав 35-річний цивільний чоловік. Його госпіталізовано, медики надають всю необхідну допомогу”, – повідомив щойно Синєгубов.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 10 лютого, близько 04:00 російські загарбники вдарили ракетами по критичній інфраструктурі Харкова. Зранку почалася вже масована ракетна атака рашистів на всю Україну, одна ракета повторно влучила в інфраструктурний об’єкт на Харківщині. Були поранені восьмеро людей.