Одна людина загинула через підрив мотоциклу на міні в Ізюмському районі

Фото: Харківська обласна прокуратура

6 лютого 2023 року близько 15:00 в Ізюмському районі Харківської області внаслідок вибуху загинув один мирний мешканець, ще одного було поранено. Мотоцикл, на якому вони їхали, зачепив міну.

Про це Харків Times повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

“У с. Вербівка Ізюмського району 6 лютого 2023 року близько 15:00 двоє чоловіків, які їхали на мотоциклі, підірвались на міні. Один з чоловіків загинув, інший отримав поранення.”, – розповіли в прокуратурі.

У ХОВА з посиланням на Обласний центр екстреної медичної допомоги повідомили, що загиблому було 44-роки. Його 31-річний товариш отримав поранення та був госпіталізований у середньому стані.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Як повідомляв Харків Times, начальник Харківського військового гарнізону Сергій Мельник («Марсель») повідомив, що в Ізюмському районі троє чоловіків на мотоциклі наїхали на міну. Всі отримали травми. В одного з постраждалих – осколкове поранення правої гомілки.