В Ізюмському районі мотоцикл наїхав на вибухівку – постраждали троє людей

Фото: Олександр Гусаров, Печенізький селищний голова /Telegram

В Ізюмському районі Харківської області внаслідок вибуху постраждали троє людей. Мотоцикл, на якому вони рухались, наїхав на невідомий вибуховий предмет.

Про це Харків Times довідався з повідомлення начальника Харківського військового гарнізону Сергія Мельника («Марсель»).

“Чергова трагедія в Ізюмському районі. Троє цивільних рухалися на мотоциклі та підірвалися на наразі невстановленому предметі. Всі отримали травми, ступінь яких встановлюється.”, – повідомив Сергій мельник.

За його інформацією, одну травмовану особу передали лікарям. У людини осколкове поранення правої гомілки.

На місці працюють фахівці піротехнічного розрахунку.

Сергій Мельник нагадав, що Харківська область є однією з найнебезпечніших в країні через не тільки через регулярні обстріли, а й наявність мін. Всім мешканцям області слід рухатися лише тими дорогами, які вже активно використовуються та були перевірені відповідними спеціалістами.

Як повідомляв Харків Times, близько 20:00 3 лютого семеро підлітків (троє хлопців та чотири дівчини 14-17 років) в Ізюмі Харківської області знайшли фрагмент протипіхотної міни «пелюсток». Один з хлопців підняв фрагмент і кинув у бік інших. Фрагмент міни детонував.

Внаслідок вибуху міни постраждали восьмеро підлітків – п’ятеро дівчат і троє хлопців у віці 14-17 років. В семи з них осколкові поранення, в однієї дівчини – гостра реакція на стрес.