Комунальники відновили водопостачання у будинку, в який влучила ракета

Фото: Харків Times

31 січня у частині чотирьохповерхового житлового будинку у Київському районі Харкова, що постраждав внаслідок ракетного удару окупантів, відновили водопостачання.

Про це Харків Times повідомили у КП «Харківводоканал» з посиланням на начальника дільниці Київського району Віктора Маслова.

За словами Маслова, вода вже є в квартирах 3-го та 4-го під’їздів.

«Сьогодні завершили комплекс ремонтних заходів та відновили водопостачання у 3-му та 4-му під’їздах, які найменше постраждали від ворожого обстрілу. А ось 1-й та 2-й під’їзди відключено від водопостачання, і там дреновано внутрішньобудинкову систему до відновлення конструктивів будинку», – зазначив Віктор Маслов.

Як повідомляв Харків Times, пізно ввечері 29 січня, близько 23:00, рашистські загарбники вдарили ракетою (попередньо С-300) по багатоквартирному житловому будинку в середмісті Харкова. На місці влучання спалахнула пожежа на площі 450 кв. м – горів зруйнований дах будинку. Також частково зруйнований був його верхній поверх. Внаслідок російського злочину загинула літня жінка, її чоловіка вдалося врятувати. Наразі він перебуває у лікарні. Постраждали також іще двоє мешканців будинку.

Менше ніж за добу після ворожого удару бригади КП «Харківські теплові мережі» усунули пошкодження та подали тепло до постраждалого внаслідок обстрілу будинку.