У пошкодженому ракетою будинку в Харкові є опалення та газ

Фото: Харків Times

Менше ніж за добу комунальники відновили теплопостачання в чотирьохповерховому житловому будинку у Київському районі Харкова, в який пізно ввечері 29 січня влучила російська ракета.

Про це Харків Times повідомили у Харківській міськраді.

За інформацією мерії, опалення вже було 30 січня о 17:00.

“Бригади КП «Харківські теплові мережі» 30 січня усунули всі пошкодження та дали тепло в 3-й та 4-й під’їзди будинку, що постраждав через недавній обстріл”, – розповіли у міськраді.

До квартир у 3 та 4-му під’їздах також здійснюється подача газу.

Зараз комунальники працюють над тим, шоб закрити контури та відновити подачу води до квартир.

Після розбору завалів, стан будинку оцінять експерти. За попередньою інформацією, під’їзд, у який влучила ракета, необхідно буде розібрати і відбудувати.

Як повідомляв Харків Times, пізно ввечері 29 січня, близько 23:00, рашистські загарбники вдарили ракетою (попередньо С-300) по багатоквартирному житловому будинку в середмісті Харкова. На місці влучання спалахнула пожежа на площі 450 кв. м – горів зруйнований дах будинку. Також частково зруйнований був його верхній поверх. Внаслідок російського злочину загинула літня жінка, її чоловіка вдалося врятувати. Наразі він перебуває у лікарні. Постраждали також іще двоє мешканців будинку.