Чекаємо більше 30 російських ракет

Вибух у Києві. Фото: Київська міськрада

Ранок сьогодні, 26 січня, почався з чергової масованої ракетної атаки рашистів на Україну. Вже відомо про перші збиття. У другій хвилі ракет очікується більше 30-ти.

Про це Харків Times дізнався зі слів речника Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната.

“Близько шести Ту-95 попередньо з району Мурманської області вилетіли і зробили пуски ракет. Очікуємо понад 30 ракет, які вже в принципі почали з’являтися у різних областях, працює ППО”, – зазначив Ігнат.

Наразі відомо, про влучання ворожих ракет на Вінниччині, в Одесі (об’єкти критичної інфраструктури) та у Дніпровському районі Києва.

До того повідомлялося, що з 15 ракет, випущених по столиці, були збиті всі 15, але слідом ішла ще одна хвиля ворожих ракет.

Минулої ночі доблесній українській ППО вдалося приземлити 100% дронів «шахед», запущених ворогом – 24 з 24.

«Укрзалізниця» повідомляє, що «через знеструмлення окремих ділянок по Україні 2 із 70 рейсів Укрзалізниці затримуються на 30 хвилин і більше».

«Ситуація на всіх вокзалах країни наразі контрольована, є резервне енергопостачання. Посадка та висадка в містах, де оголошено повітряну тривогу, продовжується підземними переходами», – запевняють залізничники.

Щойно повідомили про вильоти російської стратегічної авіації над територією білорусі.

Як повідомляв Харків Times, Європейський суд з прав людини визначив дату початку окупації росією окремих районів Донецької та Луганської областей з 11 травня 2014 року. Заперечення росії про відповідальність так званих “лнр ” і “днр” відхилено одноголосно. Таким чином визнано, що війну проти України рф розпочала у 2014 році.