Вночі російська С-300 знищила… приватну автівку в Куп’янську

Фото: соцмережі

Минулої доби рашистські загарбники продовжували обстрілювати прикордонні та прифронтові райони Харківської області – Куп’янський, Чугуївський та Харківський. На щастя, люди не постраждали.

Про це Харків Times довідався з ранкового звіту очільника ХОВА Олега Синєгубова.

«Наші військові на лінії зіткнення продовжують вести бої з російськими окупантами.  Підтримуємо ЗСУ та працюємо на Перемогу далі!», – повідомив Синєгубов.

Вночі був зафіксований приліт ворожої ракети С-300 в Куп’янську. «Великою стратегічною ціллю» російського обстрілу цього разу стало «особисте авто співробітника Нацполіції», яке й зруйнувала російська ракета. Автівки, безумовно, шкода, але масштабність російських задумів вражає.

Також протягом минулої доби ворожими обстрілами були пошкоджені житловий будинок, магазин запчастин та об’єкт цивільної промисловості у тому ж Куп’янську, приватний житловий будинок у Дворічній, житлові будинки, господарчі споруди, заклад освіти та об’єкт цивільної промисловості у Вовчанську.

Синєгубов також попередив мешканців області про «велику загрозу ракетних ударів по Харківщині» сьогодні, 26 січня. Над містом та областю постійно лунають сирени повітряної тривоги.

Як повідомляв Харків Times, ранок сьогодні, 26 січня, почався з чергової масованої ракетної атаки рашистів на Україну.