У Харківській міськраді – реорганізація підрозділів

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

Депутати Харківської міської ради сьогодні, 25 січня, на сесії підтримали рішення про внесення змін до структури виконавчих органів.

Про це Харків Times повідомили у Харківській міській раді.

Так, у міськраді створили Департамент розвитку муніципального менеджменту, і через це припинили діяльність Управління координації публічних закупівель Департаменту економіки та комунального майна і Управління енергоефективності та енергоменеджменту Департаменту з питань забезпечення життєдіяльності міста.

Департамент розвитку муніципального менеджменту виконуватиме функції у сфері здійснення закупівель товарів, робіт i послуг за бюджетні кошти, забезпечення енергозбереження та ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів та контрольно-аналітичні функції. У зв’язку з цим Управління контрольно-аналітичної діяльності Департаменту бюджету і фінансів перейменували на Управління фінансування адміністрацій районів Департаменту бюджету і фінансів.

Крім того, у зв’язку з передачею функцій щодо організації дорожнього руху від Департаменту інфраструктури до Департаменту будівництва та шляхового господарства також була припинена діяльність Управління транспортної інфраструктури та організації дорожнього руху Департаменту інфраструктури.

Як повідомляв Харків TimesХарківська міська рада сьогодні, 25 січня, на сесії прийняла рішення про створення комунальної установи «Харківська інвестиційна агенція».