У Харківській області через російські обстріли загинули одна людина і двоє – поранені

Фото: Національна поліція Харківської області

22 січня російські окупанти обстрілювали Харківську область з танків, реактивних систем залпового вогню, також нанесли ракетний удар. Внаслідок ворожих обстрілів загинула жінка, двох чоловіків було поранено.

Про це Харків Times повідомили у Нацполіції області.

Під ворожим вогнем вкотре опинилися населені пункти на Куп’янському, Чугуївському, Богодухівському та Харківському напрямках.

“Вдень 22 січня в селі Петрівка Богодухівського району внаслідок обстрілу з боку окупаційних військ рф загинула 66-річна жінка. Снаряд розірвався на території її подвір’я.”, – розповіли в поліції.

Від танкових обстрілів постраждало село Гур’їв Козачок. Снаряди пошкодили могили на місцевому цвинтарі.

По місту Куп’янськ російські покидьки били декілька разів. Один зі снарядів влучив у приватний будинок, його уламки поранили 71-річного місцевого мешканця. Внаслідок ударів рашистів також пошкоджено будинки, в яких вибухові хвили вибили вікна та зруйнували дахи і паркани.

По місту Вовчанськ окупанти нанесли декілька ударів з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок ударів поранення отримав місцевий житель. Через вибухи снарядів загорівся приватний будинок, руйнувань зазнали інші житлові споруди.

“Близько 22:00 росіяни нанесли ракетний удар по передмістю Харкова. На території селища Пісочин у дворі домоволодіння пошкоджено господарчі будови.”, – розповіли в поліції

Для фіксації наслідків злочинних дій окупантів на місцях влучань працювали поліцейські територіальних підрозділів поліції та вибухотехніки, які вилучили металеві фрагменти снарядів та опитали свідків.

Відомості про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 438 КК України (порушення законів та звичаїв війни).

Як повідомляв  Харків Times21 січня, близько 6-ої ранку російські окупанти вдарили артилерією по Вовчанську. Внаслідок обстрілу загинула жінка та було поранено семирічну дівчинку.

В Ізюмському районі 21 січня двоє чоловіків підірвалися на невідомому вибуховому пристрої.