В Ізюмському районі двоє чоловіків підірвалися на вибуховому пристрої

Ілюстративне фото

21 січня в Харківській області від російських боєприпасів постраждали троє мирних мешканців: двоє підірвалися на невідомому вибуховому пристрої, і одного було поранено під час обстрілу.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, 21 січня під ворожим вогнем опинилися прикордонні міста і села Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів області. Зокрема, зафіксовані удари по Куп’янську, Вовчанську, Дворічній, Ветеринарному та іншим населеним пунктам Харківщини.

“У Куп’янську пошкоджено молочно-консервний комбінат та два приватні будинки. У Вовчанську зруйновано приватні забудови. У с. Ветеринарне поранення отримав та був госпіталізований 46-річний цивільний чоловік.”, – розповів Олег Синєгубов.

21 січня в с. Кам’янка Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої підірвалися 49-річний та 50-річний чоловіки. Їх доставили до лікарні. За інформацією голови ХОВА, госпіталізовані в стані середньої тяжкості.

За добу піротехніки ДСНС знешкодили 14 вибухонебезпечних пристроїв.

Як повідомляв  Харків Times, 21 січня, близько 6-ої ранку російські окупанти вдарили артилерією по Вовчанську. Внаслідок обстрілу загинула жінка та було поранено семирічну дівчинку.