Російські снаряди влучили у підприємство у Вовчанську

Фото: Нацполіція Харківської області

11 січня окупанти обстрілювали з артилерії та мінометів прикордонні міста та села Харківської області. Внаслідок обстрілів пошкоджено приватні будинки, господарчі споруди, будівлю підприємства та торговий павільйон.

Про це Харків Times повідомили у Нацполіції Харківської області.

“11 січня ворог тричі обстріляв село Новоосинове Куп’янського району. Внаслідок атак противника пошкоджень зазнали приватні будинки.”, – розповіли в Нацполіції.

У Вовчанську російські боєприпаси влучили в одне з підприємств, повідомили у ХОВА.

Упродовж дня під ворожий вогонь також потрапили села Стариця, Богуславка, смт Борова та Дворічна. Внаслідок ударів рашистів було пошкоджено приватні будинки, господарчі споруди та торговий павільйон.

За інформацією правоохоронців, мирні мешканці через обстріли не постраждали.

За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 КК України (порушення законів та звичаїв війни).

Як повідомляв Харків Times, ввечері 10 січня рашисти обстріляли Харків, ймовірно з РСЗВ “Смерч”. Внаслідок обстрілу виникла пожежа площею понад 1000 кв.м на складі піротехніки.

Окрім Харкова 10 січня під вогонь рашистів потрапили Куп’янськ, Вовчанськ, Дворічна, Лопань, Красне та інші населені пункти. Пошкоджені приватні будинки, торговельні споруди та цивільні автомобілі.