У Харківській області через ворожі боєприпаси загинули троє чоловіків, двоє – поранені

Ілюстративне фото

29 грудня в Харківській області через російські обстріли загинули троє мирних мешканців. Окупанти здійснили три масовані ракетні атаки, також гатили по мирним містам та селам з артилерії.

Про це Харків Times довідався з повідомлення очільника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“Минулої доби ворог завдав чергового масованого ракетного удару по Україні. Багато ворожих ракет збили сили нашої ППО, але є і прильоти в об’єкти інфраструктури Харкова та області.”, – повідомив очільник області.

Внаслідок ворожої ракетної атаки загинули 55-річний та 54-річний чоловіки. Також отримав поранення 52-річний мирний мешканець. Постраждалого доставили до лікарні, його стан медики оцінюють як важкий.

“Також протягом доби ворог обстрілював з артилерії населені пункти, що розташовані поруч з лінією зіткнення та кордоном з рф в Куп’янському, Чугуївському та Харківському районах. На жаль, в Куп’янську через ворожий обстріл загинув 60-річний чоловік.”, – повідомив Олег Синєгубов.

В с. Сніжнівка Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався чоловік 43 років. Він госпіталізований з пораненнями в стані середньої тяжкості.

Протягом доби піротехніки ДСНС вилучили та знешкодили 29 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times, 29 грудня росіяни завдавали по Харкову ракетних ударів зранку та вдень. Харківська область також потерпала від обстрілів, у Чугуївському районі загинули двоє працівників місцевого інфраструктурного підприємства та ще один був поранений.

За інформацією правоохоронців, 29 грудня окупанти гатили по Харкову та області з ракетних комплексів С-300 та “Іскандер”.