Росіяни вдень знову вдарили по Харкову ракетами

Фото: соцмережі

Вдень сьогодні, 29 грудня, рашисти знову нанесли ракетний удар по Харкову. Вражено інфраструктуру в Індустріальному районі міста.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на мера міста Ігоря Терехова.

«Знову б’ють по Харкову. Наразі під ударом інфраструктура в Індустріальному районі. За руйнуваннями та постраждалими інформація уточнюється», – написав Терехов у Telegram.

На деякий час припинявся рух всіма лініями Харківського метрополітену, але невдовзі у міськраді повідомили, що рух Олексіївською та Салтівською лініями вже відновлено.

«Про відновлення руху Холодногірсько-заводською лінією метрополітену повідомимо додатково», – йдеться у повідомленні.

В останні хвилини відновився рух і Холодногірсько-заводською лінією. Метро працює у повному обсязі.

За словами начальника Харківського гарнізону Сергія Мельника, Харківщина знову «знаходиться під ударами С-300». Він також порадив мешканцям області, не дивлячись на відбій повітряної тривоги, бути уважними, бо загроза повторних вильотів існує.

Повідомляється, що від обстрілу постраждала принаймні одна людина, але ми наразі не маємо офіційного підтвердження цієї інформації.

Як повідомляв Харків Times, зранку сьогодні, 29 грудня, Харківська область зазнала ударів чотирма ворожими ракетами С-300. Постраждали Немишлянський та Основ’янський райони Харкова.