Російська ракета вбила двох працівників інфраструктурного об’єкта в Чугуївському районі

29 грудня в Харківській області через російські обстріли загинули троє чоловіків. Окупанти били по мирним містам та селам ракетами С-300, “Іскандер” та артилерією.

Про це Харків Times повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

“29 грудня близько 14:10 окупанти завдали ракетний удар по об‘єкту критичної інфраструктури у Чугуївському районі. Загинули двоє працівників підприємства, ще одного поранено. За попередніми даними, ворог обстріляв населений пункт двома ракетами типу С-300 з території бєлгородської області РФ.”, – розповіли в прокуратурі.

Ще один загиблий – 59-річний мешканець Куп’янська. Чоловіка вбив удар з артилерії, який російські окупанти нанесли близько 13:00.

Під ворожий обстріл сьогодні також потрапило і с. Котляри Харківського району. Є пошкодження на території одного з підприємств. За попередньою інформацією, окупанти здійснили обстріл з комплексу «Іскандер – К» крилатою ракетою типу 9м 728 Р-500.

Слідчо-оперативні групи оглянули місця російських обстрілів, зібрали речові докази. Розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 29 грудня, в кареті швидкої допомоги помер постраждалий від ракетного удару окупантів по Харківщині.