У Харківській області через російські обстріли горіли будинки, госпспоруди та гаражі

Фото: ДСНС у Харківській області

23 грудня російські окупанти знов тероризували обстрілами розташовані біля кордону з рф та лінії фронту мирні міста та села Харківської області.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківській обласній військовій адміністрації Олега Синєгубова.

“Вчора близько 18:00 внаслідок обстрілу смт Дворічна Куп’янського району пошкоджень зазнали житловий будинок, господарчі споруди та гаражі. Сталися пожежі.”, – повідомив очільник області.

За інформацією ДСНС області, пожежі, спричинені обстрілами з боку окупантів, трапились у період з 18:00 до 18:20 на території Дворічанської громади.

“Ворог завдав ударів по приватному сектору. Горіли: приватний будинок, 2 гос-подарчі споруди та 3 гаражі. Загальна площа пожежі склала біля 500 кв.м.”, – розповіли рятувальники.

З вогнем під загрозою повторних обстрілів боролись рятувальники 14-ї та 44-ї Державних пожежно-рятувальних частин. Бійці ДСНС загасили всі пожежі загасили о 22:05.

Протягом доби ворог також обстрілював з артилерії, танків та мінометів райони населених пунктів: Гур’їв, Ветеринарне, Кудіївка, Гоптівка, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Амбарне, Новомлинськ, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Крохмальне.

Мирні мешканці внаслідок обстрілів 23 грудня, за попередніми даними, не постраждали.

Як повідомляв  Харків Times, вранці 24 грудня російські окупанти вдарили з мінометів по Куп’янському району. Внаслідок обстрілу загинув чоловік, та поранено жінку.