Окупанти знов обстріляли Куп’янськ та Вовчанськ – поранені четверо медиків (доповнено)

Фото: Олег Синєгубов/Telegram

22 грудня внаслідок російських обстрілів міст Куп’янськ та Вовчанськ Харківської області постраждали п’ять мирних мешканців, четверо з них – медики.

Про це Харків Times  довідався з повідомлення голови Харківській обласній військовій адміністрації Олега Синєгубова.

“У Вовчанську внаслідок обстрілу поранення отримали 5 людей. 4 з них (3 чоловіки і 1 жінка) – працівники Центральної районної лікарні. У них діагностовано: вибухові та осколкові пошкодження. Також поранення отримав перехожий 62-річний чоловік. Усім постраждалим надають усю необхідну допомогу.”, – розповів Олег Синєгубов.

За інформацією прокуратури області, окупанти влучили у місцеву лікарню вранці 22 грудня. Також внаслідок обстрілу було пошкоджено приміщення готелю, підприємства та житлові будинки.

21 грудня, приблизно о 23:35  рашисти нанесли ракетний удар по Куп’янську. Ворожі боєприпаси пошкодили житловий будинок. За попередньою інформацією, люди внаслідок цього обстрілу не постраждали.

Слідчо-оперативні групи оглянули місця обстрілів, зібрали речові докази. Розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомляв  Харків Times, за минулу добу російські загарбники знову обстрілювали населені пункти Куп’янського, Харківського, Чугуївського та Богодухівського районів, що розташовані поруч з кордоном та лінією фронту. У Куп’янську внаслідок ворожого обстрілу сталася пожежа в адміністративній будівлі цивільного підприємства.