Російські С-300 зруйнували у Харкові… покинуту складську будівлю (фото)

Фото: suspilne.media

За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури  Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК) з приводу обстрілу Харкова ракетами С-300 з бєлгородської області рф удень сьогодні, 15 грудня.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

«За даними слідства, 15 грудня близько 14:30 військовослужбовці країни-агресора завдали ракетний удар по Холодногірському району м. Харкова: пошкоджено складські приміщення підприємства. Будь-які військові об‘єкти на вказаній території та поруч відсутні», – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що «за попередніми даними, окупанти обстріляли місто ракетами типу С-300 з території бєлгородської області рф».

Як розповів Суспільному речник Головного управління ДСНС області Євген Василенко, у зруйнованій ангарній будівлі дійсно колись були складські приміщення, та все це – у минулому. Наразі ангар стояв порожній. Пожежі внаслідок влучання не було.

«Всередині нічого немає, руйнації доволі серйозні. Ангарна будівля майже повністю зруйнована», — зазначив Василенко.

 

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 15 грудня, близько 14:30 росіяни знову обстріляли Харків, ймовірно, ракетами з території бєлгородської області. Попередньо повідомлялося про «влучання в інфраструктурний об’єкт» у місті. Очевидці повідомили Харків Times, що обидві ракети вдарили в одне й те саме місце.