Єврейський благодійний фонд відкриє два пункти обігріву у Харкові – адреси та графік роботи

Ілюстративне фото

У центрі Харкова та на Салтівці відкриють пункти “Теплий хаб”, де харків’яни зможуть зігрітися, отримати професійну психологічну допомогу та у випадку тривалої відсутності електроенергії підзарядити телефон.

Про це Харків Times повідомили у Харківській міській раді.

Адреси пунктів обігріву:

– вул. Валентинівська, 23-г, ст. м. «Студентська» (жовта двоповерхова будівля колишнього дитсадка). Графік роботи: з 9:00 до 15:00 щоденно, крім суботи та неділі;
– вул. Багалія, 12, ст. м. «Пушкінська» або «Архітектора Бекетова» (рожевий одноповерховий будинок). Графік роботи: з 8:00 до 17:00 щоденно, крім суботи та неділі.

“Теплі хаби” у Харкові відкриває БО «Харківський єврейський благодійний фонд Хесед – Шааре Тіква» у партнерстві з територіальними центрами Київського та Салтівського районів. Проєкт реалізовано за фінансової підтримки глобальної єврейської гуманітарної організації «Джойнт» (JDC) та британського фонду «Всесвітня єврейська взаємодопомога» (World Jewish Relief).

“”Теплий хаб” працює для всіх харків’ян як пункт обігріву, без будь якого релігійного чи/та національного спрямування”, – повідомили у “Теплому хабі” на Салтівці.

Більш детальну інформацію про роботу “Теплих хабів” можна дізнатись за телефоном (050) 392-21-71, або у Telegram. За цим посиланням – про анонси подій у пункті на Салтівці, за цим посиланням – у Київському районі Харкова.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові та області ДСНС та місцева влада облаштовують “Пункти Незламності”, де на випадок аварійного відключення світла, тепла та зв’язку, можна буде зарядити телефони та зігрітися.

В “Пунктах незламності” Харкова можна отримати кваліфіковану психологічну підтримку, яку безкоштовно надають  психологи поліції.