У Слідчому управлінні Нацполіції Харкова новий відділ

Фото: Сергій Болвінов/Facebook

У Слідчому управлінні Головного управління Нацполіції в Харківській області сформовано новий відділ з розслідування воєнних злочинів.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення у Facebook начальника слідчого відділу Нацполіції Харківщини Сергія Болвінова.

«Провів зустріч з слідчими, які будуть займатись виключно справами війни – усі вбивства, обстріли мирного населення, тілесні ушкодження, крадіжки та випадки колаборанства», – написав Болвінов.

За його словами, співробітників для нового відділу набирали зі Слідчого управління та районних відділів поліції за двома критеріями: «вони кращі і вони мають бажання розслідувати злочини, вчинені в умовах збройного конфлікту щоб кожен рашист поніс покарання».

Очільник Слідчого управління назвав цей відділ «самим актуальним» та висловив надію на повну самовіддачу його співробітників та сумлінне виконання ними своїх обов’язків.

Як повідомляв Харків Times, слідчі Нацполіції у Харківській області та співробітники прокуратури по свіжих слідах розпочали вчора, 13 грудня, розслідування чергового злочину рашистських загарбників – нічного обстрілу Куп’янська.