Правоохоронці вже розслідують чергові злочини рашистів у Куп’янську (фото)

Фото: Олег Синєгубов/Facebook

У ніч на сьогодні, 13 грудня, рашистські загарбники завдали ракетного удару по багатостраждальному Куп’янську Харківської області.

Про це Харків Times дізнався з допису у Facebook начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

«Вночі окупанти завдали ракетного удару системою С-300 по місту Куп’янськ. Ракета влучила в двоповерхову адмінбудівлю, внаслідок чого сталася пожежа на площі 400 м. кв. Будівля повністю зруйнована. Обійшлося без потерпілих», – йдеться у повідомленні.

Як повідомили Харків Times у Харківській обласній прокуратурі, за процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області вже розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК).

Вже відомо, що місто обстріляли ракетами С-300 близько 04:30. Прокурори та слідчі Нацполіції провели належні слідчі дії на місці влучання.

У прес-службі Нацполіції області Харків Times розповіли, що наразі  «найбільше від атак окупантів потерпає Куп’янський район».

Як повідомляв Харків Times, у вівторок, 13 грудня, після четвертої години ранку російські окупанти вкотре обстріляли місто Куп’янськ Харківської області. Під ворожий вогонь потрапив автомобіль екстреної допомоги, що їхав на виклик. Поранення отримав 54-річний фельдшер.