Поліцейські знайшли злочинців, які в окупації вбили чоловіка у Куп’янському районі

Фото: aif.md

Поліцейські встановили, як під час окупації у селищі Борівське Купянського району Харківської області загинув 55-річний чоловік. Його тіло було знайдено у червні, у купі гною на території місцевої ферми.

Про це Харків Times повідомили у Нацполіції Харківської області.

Слідство встановили, що чоловіка вбили двоє його знайомих, 41-річні мешканці селища Борівське. Таким чином вони помстилися за давні “образи”.

“29 травня в окупованому селі Борівське Куп’янського району чоловіки розпивали спиртні напої і вирішили розібратись з 55-річним знайомим через конфлікт, який відбувся між ними раніше. Під час сварки один з підозрюваних почав душити потерпілого, а інший вдарив ножем в шию. Від отриманих поранень чоловік помер. Тіло убитого зловмисники заховали на території місцевої ферми у гнійній купі”, – розповіли у поліції.

Після деокупації селища слідчі відрили кримінальне провадження за п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство). 8 грудня чоловікам повідомили про підозру у скоєнні цього злочину. Їм загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Як повідомляв  Харків Times, у Харківській області через напад рф загинули понад 1600 людей, них 74 дитини.