У Куп’янському районі через російські обстріли загинув чоловік

Ілюстративне фото.

5 грудня у Харківській області внаслідок російських обстрілів загинув мирний мешканець, також було пошкоджено будинки, госпспоруди та склади.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами протягом минулої доби російські окупанти обстрілювали з артилерії міста та села Чугуївського, Харківського та Куп’янського районів.

“Внаслідок обстрілів росіян у с. Обухівка, що в Куп’янському районі, загинув 68-річний чоловік. Є пошкодження приватних домоволодінь, господарчих споруд, складських приміщень.”, – розповів очільник області.

Внаслідок ворожих обстрілів у місті Куп’янську виникла пожежа, повідомили у ДСНС області. Приблизно о 9:10 загорілися залишки розбомблених складських будівель одного з приватних підприємств. Площа пожежі склалаі 150 кв.м. Рятувальники 44-ї ДПРЧ загасили вогонь об 11:25.

“Годиною раніше рятувальники 44-ї ДПРЧ виїздили на перевірку місця ворожого обстрілу також у м. Куп’яську. Там пожежі не зафіксовано, проте зруйновано будівлю СТО, пошкоджено приватний будинок та дві господарчі споруди. Під час перевірки рятувальниками виявлено тіло загиблої людини.”, – розповіли у ДСНС області.

З Куп’янського району, який рашисти тероризують постійними ракетними та артилерійськими обстрілами, евакуювали 217 людей, ще 68 заявок в роботі.

Піротехніки ДСНС протягом доби вилучили та знешкодили 131 вибухонебезпечний предмет.

Мешканцям міст Куп’янська, Ізюма та Барвінкового рятувальники доставили 16 тонн питної води.

Як повідомляв Харків Times, 5 грудня близько четвертої години ранку російські окупанти вдарили ракетами С-300 по цивільній інфраструктурі міста Куп’янська. Під ворожий вогонь потрапили житлові будинки та СТО, де виникла масштабна пожежа.