Окупанти вдарили ракетами С-300 по Куп’янську

23 листопада внаслідок російських обстрілів у місті Куп’янськ та Куп’янському районі Харківської області пошкоджено житлові будинки та навчальний заклад.

Про це Харків Times повідомили у прокуратурі області.

“23 листопада російські військові завдали ракетний удар по м. Куп‘янськ. Пошкоджено житлові будинки. За попередньою інформацією, окупанти обстріляли місто ракетами типу С-300.”, – розповіли в прокуратурі.

Протягом дня ворог також відкривав вогонь і по Куп’янському району. У смт Дворічна пошкоджено приватні домоволодіння. Внаслідок обстрілу виникли пожежі у квартирі житлової двоповерхівки та у приватному будинку, розповіли у ДСНС області.

Внаслідок ракетного обстрілу у Куп’янському районі пошкоджено навчальний заклад та житлові будинки, розповіли у Нацполіції області. На місці влучань ворожих ракет, попередньо С-300, утворилися глибокі вирви.

Внаслідок цих обстрілів люди не постраждали. Однак без поранених минулої доби на Харківщині не обійшлося. У с. Глибоке Харківського району внаслідок російського обстрілу осколкове поранення отримав 52-річний чоловік.

Розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомляв Харків Times, 23 листопада, близько 07:40 російські загарбники обстріляли Куп’янськ Харківської області. Обстрілом було пошкоджено житлову багатоповерхівку та будівлю поліклініки. На жаль, від ворожого обстрілу загинули двоє мирних громадян.