Рашисти вразили чергові «військові об’єкти» в Харківській області (фото)

Фото: Олег Синєгубов/Telegram

Сьогодні, 23 листопада, близько 07:40 російські загарбники обстріляли Куп’янськ Харківської області. Обстрілом було пошкоджено житлову багатоповерхівку та будівлю поліклініки – ось такі «суто військові об’єкти» стали цілями росіян. На жаль, від ворожого обстрілу загинули двоє мирних громадян.

Про це Харків Times повідомили у Харківські обласній військовій адміністрації із посиланням на її начальника Олега Синєгубова.

«Загинули 2 людей – жінка 55 років та чоловік 68 років, 1 чоловік – госпіталізований, 1 – надали допомогу на місці!, – йдеться у повідомленні.

Також у Куп’янську в минулу добу ворожим обстрілом було пошкоджено приватний будинок. На щастя, цього разу ніхто не постраждав.

Вдень учора російські загарбники знищили кілька будинків та господарчі споруди у Вовчанську. Також обійшлося без жертв та поранених.

У ХОВА наголошують, що високою залишається на Харківщині мінна небезпека.

Як повідомили Харків Times у Головному управлінні ДСНС області, за добу піротехніки знешкодили 299 вибухонебезпечних предметів.

Мешканцям багатостраждального Куп’янська рятувальники доставили 16 тон питної води.

Як повідомляв Харків Times, ввечері 21 листопада  рашисти нанесли ракетний та артилерійський удари по житловому сектору Вовчанська та Чугуєва.